woensdag 7 augustus 2013

Het resultaat

Het is wat lastig fotograferen met het licht en het feit dat ik nog steeds niet met een fototoestel fotografeer (ik maak de foto's met mijn iPhone), maar ik heb toch wat redelijke plaatjes kunnen schieten van het eindresultaat!

Hoewel het op sommige foto's lijkt alsof we verschillende kleuren grijs hebben gebruikt, is het allemaal Gritti. Dit heeft te maken met het lichtinval. 's Avonds is het één mooi geheel.

De andere kleur, Palladio, is erg lastig te fotograferen. Op de foto's zijn de vegen bijna niet zichtbaar en lijkt de kleur lichter dan hij daadwerkelijk is. In het echt zijn de vegen gelukkig wel te zien en is het een warme kleur. Ik heb geprobeerd er foto's van te maken, maar de foto's zijn eigenlijk niet naar mijn zin hihi. In mijn vorige post gaf ik aan dat ik de tv-wand ook wel in Gritti wilde kalkverven omdat het zo'n mooie kleur is.. maar Fabian was daar niet over te spreken en misschien is dat maar goed ook haha. De ruimte was dan wel heel donker geworden 's avonds. 

Verder zijn wij heel erg aan het genieten van de vakantie. Dagjes uit of gewoon lekker in en om het huis bezig zijn. Vanmiddag zijn we naar De Espeterhoeve in Barneveld geweest. Daar verkopen ze diverse items voor in huis, maar ook voor in de tuin. Ook kan je er terecht voor een hapje en een drankje, dus de winkel is zeker een bezoekje waard. 


Terwijl ik nog druk aan het neuzen was, zag Fabian ineens iets leuks staan op een verhoging. Om teleurstelling te voorkomen vroeg ik hem eerst wat voor prijs er op het prijskaartje stond. €13,50 was zijn antwoord. Ja voor zo'n prijs kon ik het niet laten liggen.. Wat ik dan gekocht heb? Een leuk kruikje! Morgen gaan we met vrienden een dagje naar de Efteling en hopelijk hebben we dan de temperatuur van vandaag. De regen.. die mag wel achterwege blijven. 

Fijne avond!

Groetjes, Cynthia

16 opmerkingen:

 1. Wat is het mooi geworden Cynthia! Kleuren op muren zijn inderdaad lastig te fotograferen, hier krijg ik het ook vaak niet goed voor elkaar om het goed op een foto te krijgen. Ik vind de wanden een stoere look hebben, je kunt er voorlopig weer tegen aan!

  De Espeterhoeve is een erg leuk adresje, ik ben er meerdere keren geweest. En de appeltaart is om van te smullen ;-). Leuk kruikje heb je er gekocht!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi geworden zeg, altijd moeilijk om kleur op de foto vast te leggen, maar ik krijg wel een indruk hoor, en die vind ik heel mooi.
  Je kruik is mooi, het prijsje ook.
  Fijne dag morgen in de Efteling, en als je Pardoes ziet, doe je hem de groeten maar.

  Groetjes,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie een mooi huis, ik zie mooie kleuren, ik zie mooie foto,s.
  Geslaagd zou ik zeggen.

  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi geworden hoor...
  En die espeterhoeve staat ook op mijn lijstje.
  Fijne dag morgen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is héél mooi , heel warm en sfeervol , ik vind de lichte kleur ook héél erg mooi , die spreekt me echt aan om hier bij ons ook te gebruiken , alleen weet ik niet of kalkverf op onze houten wanden zo een goed idee is ..
  Maar bij jou is het in elk geval prachtig !!!

  Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi geworden, helemaal geslaagd.

  Veel plezier op de Efteling.
  Groet, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toch vind ik foto's mooi en kleuren ook van de muren !
  Het kruikje is echt leuk en voor dat prijsje zou ik het gekocht hebben !
  Veel plezier in de Efteling !
  Liefs Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi geworden.
  Zou het zelf ook wel willen maar ik heb ruwe muren.
  En man lief wil het ook (nog) niet.
  Maar een mooi kruikje heeft je man gevonden.

  gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De muren zijn prachtig geworden. De donkere kleur lijkt heel veel op de kleur potato skin van P & O. Die hebben wij op 2 muren in de kamer. De rest van de kamer zullen wij volgende week doen, moet nog even een mooi bijpassend kleurtje uitzoeken. Net als jou, ook iets lichts. Jij bent in ieder geval lekker klaar met een prachtig resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, wat een mooie warme kleuren! Erg mooi geworden..
  Leuk kruikje voor een leuke prijs :-)

  Bij deze ga ik je volgen!
  Groetjes, Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtig geworden bij je. Ja en palladio is ook erg mooi in het echt. Soms is het inderdaad heel moeilijk de echte kleuren op een foto weer te geven, het veranderd ook continue met het licht. Maar het is prachtig. Lekker genieten

  BeantwoordenVerwijderen
 12. leuk om even bij je binnen te kijken!
  Ik ga je meteen volgen!
  De wanden zijn prachtig geworden!

  Lieve groet!

  Dineke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat is het prachtig geworden!
  Heel sfeervol.
  Groetjes, Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hallo,

  Ben via Google bij de blog terecht gekomen, wat leuk om te zien dat je vol passie bezig bent met je interieur. Het ziet er allemaal zo mooi een sfeervol uit!!

  In deze post zag ik ook die mooi fauteuil staan, mag ik vragen van welk merk deze is en waar je deze vandaan hebt? Wij zijn namelijk op zoek naar enkele leuke stoelen in de woonkamer en deze lijken ons erg geschikt!

  Alvast bedankt voor je reactie!

  Groetjes, Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Cynthia,
  eerst en vooral nog heel erg bedankt voor je hulp, stel het ten zeerste op prijs, een mooi blog heb je vol kijk en leesplezier, TOP!

  Paula

  BeantwoordenVerwijderen