vrijdag 16 augustus 2013

Dagjes uit

Het hele jaar kijk je ernaar uit en als het zover is, dan vliegt de tijd voorbij; de zomervakantie. Ik weet nog dat Fabian op de eerste dag van de vakantie zei: "heerlijk, 3 weken vakantie". Nu moeten we a.s. maandag alweer beginnen. Wat een omschakeling. Maar klagen doen we niet, want we hebben een perfecte vakantie gehad met mooi weer. En als je op het werk bent, heb je ook geen verleiding om mooie spullen te kopen, nog een pluspunt! 

De eerste week van onze vakantie stond in het teken van kalkverven. De tweede week begon onze vakantie dus "echt".

De Efteling
Samen met vrienden zijn we een dagje naar De Efteling geweest. Voor Fabian een verademing, want hij kon eindelijk weer eens met iemand in de achtbanen. Ik vind achtbanen vreselijk eng dus aan mij heeft 'ie niets. Voor mij is de Droomvlucht al wild zat haha. We hadden prachtig weer die dag en daar hebben enorm veel mensen van genoten want het was erg druk. Sommige attracties hadden een wachttijd van meer dan 70 minuten. Desondanks mocht dat de pret niet drukken, want we hebben een erg leuke dag gehad.


Burgers' Zoo
Gisteren zijn we met andere vrienden en hun zoontje van bijna 7 maanden naar Burgers's Zoo geweest. Ikzelf was daar nog nooit geweest en was toch wel benieuwd geworden door het programma op SBS6, Burgers' Zoo; Drukte in de Dierentuin. Wederom een heerlijke dag gehad en veel gezien. Zo nu en dan moesten we wel zoeken naar de dieren want ze hadden niet allemaal zin om voor de mensenmassa te paraderen en geef ze eens ongelijk. Ik zag trouwens dat er wat volgers bij zijn gekomen, welkom!! Wellicht dat jullie willen meedoen aan mijn give-away? Dit kan nog tot 20 augustus a.s. Op mijn verjaardag - 21 augustus a.s. - zal ik de winnaar bekend maken. 

Fijn weekend/fijne vakantie!

Groetjes, Cynthia

7 opmerkingen:

 1. Leuke uitstapjes hebben jullie in de vakantie gemaakt! Beide parken zijn mooi, in Burgers' Zoo is the Ocean mijn favoriet...prachtig om de meest mooie vissen van zo dichtbij te kunnen bekijken!

  Succes met werken volgende week maar eerst nog genieten van het weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk die dagjes uit en de foto'van de Efteling zijn erg mooi!
  En ja die vakantie is altijd veel te kort , mijn dochter en zoon hadden ook drie weken en ze moeten er maandag ook weer tegen aan , maar goed ik heb altijd vakantie haha sorry !
  Nou geniet nog goed van het weekend !
  Liefs Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij zijn vorige week ook naar Burgers zoo geweest, bij ons hadden de dieren er ook weinig zin in, de apen vond ik het leukst, vooral de slingerapen.
  Eerlijk gezegd had ik er iets meer van verwacht.
  tsja... als je het leuk hebt gaat de tijd altijd snel, maar gelukkig kun je terug kijken op een leuke vakantie.
  Fijn Weekend.

  Groetjes,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij waren gisteren in de Efteling met de kinderen, de drukte viel gelukkig erg mee, geen wachtrijen van 70 min. in ieder geval, want dan vind ik het echt niet leuk meer, zo zonde van de tijd he?
  Jullie kunnen terugkijken op een heerlijke vakantie, aan alles komt weer een eind.
  Geniet nog lekker van het weekend en succes volgende week!!

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat jullie een gezellige vakantie hebben gehad met leuke uitjes. Gaat zo snel voorbij hè (ik heb nog een week vrij, jippie), succes op je werk, maar eerst nog een fijn weekend!
  Lieve groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Altijd jammer dat het zo snel gaat.. maar jullie hebben er wel van genoten ! Ik moet nog 2 weken werken en dan heb ik ook eindelijk vakantie... al aan het aftellen ;-)
  Geniet nog van het weekend, en veel succes volgende week!
  Groetjes Fleur

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het gaat altijd veel te snel voorbij he?
  Jij ook succes weer van de week hoor!
  Groetjes, Dorine

  BeantwoordenVerwijderen