woensdag 31 juli 2013

Eerste dag van de vakantie & voorproefje van de keuken

Vrijdagmiddag 17.00 uur was het zover; vakantie! Drie weken lang lekker doen waar we zin in hebben. We blijven wel gewoon thuis, maar allerlei leuke dagjes uit klinkt me als muziek in de oren. Tot nu toe staan onze dagen in het teken van afplakken, voorstrijken, kalkverven, en vernissen en dat vind ik helemaal niet erg want met elke stap wordt het mooier. Fabian is nu bezig met de laatste wand (die bij de trap) en morgenochtend is alles af. Hij heeft fiks lopen zwoegen en zoveel gedaan in een korte tijd.. ik prijs mezelf gelukkig met zo'n handyman! Omdat Fabian altijd heel nauwkeurig werkt moest ik af en toe wel roepen "niet zo netjes!". Het was voor hem heel onnatuurlijk om zo te werken en zo heb ik een heel klein beetje mijn steentje kunnen bijdragen.

Zaterdag was ik al vroeg uit de veren, want ik moest allerlei cadeau's halen voor diverse gelegenheden. Ik begon bij Seizoen en Stijl om een cadeaubon te halen voor een jarige vriendin. Ze pakken het altijd zo leuk in dat dat al een cadeautje op zich is.Uiteraard kon ik het niet laten om even de winkel door te lopen om te kijken naar al het moois wat er staat. Ik was nog steeds naar iets op zoek voor op de keukenschouw en toen liep ik er ineens tegenaan, twee leuke schilderijtjes voor een leuke prijs. 

Een voorproefje van onze keuken. De sfeer is helemaal anders en echt zoveel mooier. Ook over de matte vernis ben ik erg te spreken want de wanden achter de schouw zijn voorzien van een laagje en het kleurverschil is minimaal. We houden gelukkig nog wat verf over, zodat we ook de gang en toilet kunnen voorzien van kalkverf maar dat is iets voor na de vakantie, want nu.. nu gaan wij genieten!! 

Groetjes, Cynthia

11 opmerkingen:

 1. Dat ziet er al heel mooi uit, de kleur is ook mooi vind ik.
  Je vriendin zal wel blij zijn met een cadeautje van seizoen & stijl....ook zo mooi ingepakt, zonde om het weer uit te pakken.
  Je eigen aankopen passen perfect bij de sfeer die je nu aan het maken bent, mooi hoor!
  Geniet nu maar van je vakantie, want het wordt weer heet.

  Fijne Vakantie,
  Groetjes,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit! mooie kleur! leuke schilderijtjes, ik heb er ook mee in mijn handen gestaan, maar wist niet echt waar ik ze op moet hangen. Wie weet vind ik nog een plekje :-)
  Fijne vakantie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn he:) een handige man!
  Grappig ook ik heb met de schilderijtjes in mijn handen gestaan, maar ben ze uiteindelijk door mijn andere (grote) aankoop vergeten..ze staan wel erg leuk bij jouw..
  Groetjes, Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk dat de klus al bijna klaar is nu jij vakantie krijgt! kun je er mooi van gaan genieten want volgens mij is het hééél mooi geworden! (nieuwschierig....)

  Fijne vakantie,
  Groet Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk hè dat het bijna klaar is en dat je er lekker van kan gaan genieten ! En inderdaad kan je trots op je man zijn fijn dat hij zo handig is !
  De schilderijtjes zijn echt gaaf ze staan heel mooi op je schouw !
  Fijne vakantie !
  Liefs Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er héél mooi uit , ik ben zo benieuwd naar het resultaat ...

  Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh wat mooi, kan niet wachten op meer foto's dus ik houd je blog in de gaten

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ziet er prachtig uit, zeg. En het cadeautje wordt zeker prachtig ingepakt, op zich al een feestje. Geniet van je vakantie!
  Lieve groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi staan ze op je schouw.
  Geniet lekker van je vakantie.

  gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi, en vindt de kleur ook prachtig..

  Fijne avond, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Via via op jou site gekomen. Prachtig die verf. Prachtig de kleur, en ik zou dolgelukkig zijn met zo,n handyman. Maar eigenlijk vind ik het zelf ook wel leuk om te doen.

  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen