maandag 27 mei 2013

De woonkamer

In mijn vorige post hebben jullie al een deel van de woonkamer kunnen zien. In deze post laat ik weer een klein stukje zien.

Morgen ga ik samen een collega in de pauze op pad om kleurenkaartjes van Carte Colori te halen, zodat ik kan kijken of Lino en Sculptura een mooie combi is. We twijfelen nog erg over welke wand welke kleur, dus binnenkort komt er ook een goede vriend op visite die schilder is, die heeft daar veel meer kijk op dan dat wij dat hebben. Gezien het prijskaartje wat eraan hangt willen we het natuurlijk wel in een keer goed doen. Ook willen we te zijner tijd jute of linnen gordijnen ophangen.  


's Avonds schuif ik de poef altijd aan, zodat ik een soort van "chaise longue" heb. 

De salontafel is kaal qua decoratie, maar ik heb ook nog niet zoveel spullen zodat ik vaak kan wisselen. Ik zie wel van alles, maar volgend jaar juni gaan wij trouwen, dus daar is ook wat geld voor nodig natuurlijk. De locatie, fotograaf en videograaf hebben we al geregeld dus dat is wel fijn. 15 juni a.s. ga ik weer jurken passen, maar ik denk dat ik er wel uit ben, dus hopelijk zeg ik dan "yes to the dress". Hoewel het nog ver weg is, heb ik er nu al zin in. 

Fijne avond allemaal! 

Groetjes, Cynthia

8 opmerkingen:

 1. Ik vind het nu al heel gezellig bij je hoor! Het is juist leuk om niet alles ineens te kopen, zo houd je wensen......
  Leuk dat je ook met kalkverf gaat beginnen, altijd moeilijk vind ik, een kleur uitzoeken.

  Fijne Avond,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er sfeervol uit, en kalkverf daar ga je geen spijt van krijgen hoor! geeft zo`n mooie sfeer, succes met het uitzoeken van de kleuren.
  Groetjes, Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Cynthia, via via kom ik 'opeens' op jouw nieuwe mooie blog terecht. Ik ga je gezellig volgen, leuk om de ontwikkelingen te volgen in je huis.
  Wat ook leuk is, is om naar je bruiloft uit te kijken en jurken passen is tenslotte ook best een bijzondere aangelegenheid!
  Lieve groet en nog een fijne avond!
  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sfeervol je woonkamer en ook hier nog niet alles wat ik in mijn hoofd heb hoor.....
  Kalkverf is heel erg mooi maar ook prijzig dus slim om staaltjes te halen en een bevriende schilder eens mee te laten kijken...
  Oh wat leuk...trouwen....de voorbereidingen....ik volgende jaar juli 25 jaar getrouwd....jee voel me ineens oud hihi

  Fijne avond Cynthia! Lieve groet,Hanny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De woonkamer ziet er sfeervol uit Cynthia! Mooi ook dat je kalkverf op de muur gaat doen, ik ben benieuwd voor welke kleur je gaat. Met onze slaapkamer metamorfose hebben we gemerkt dat lichtval van grote invloed is op de kleurweergave op de wand, het is dus heel verstandig om thuis de kleur daadwerkelijk in beeld te brengen.

  Leuk al die voorbereidingen voor jullie bruiloft, dat is voor ons al bijna twintig jaar geleden.

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een mooie afeervolle kamer heb je en kalkverf ik vind het prachtig. Altijd moeilijk om de juiste kleur te krijgen he? En spullen dat komt vanzelf wel Nu heb je iets belangrijkers te doen toch. Geniet van die tijd hoor. Heerlijk jurken passen hi hi.
  Nog een fijne week hoor.
  Lieve groet Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat gezellige woonkamer , ik ben benieuwd naar de kleur die je muren gaat geven ! De potten in je vensterbank zijn mooi hè ik heb er ook één !
  Liefs ida

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ziet er gezellig uit zeg!
  Leuk dat je aan de slag gaat met kalkverf..!
  Ik hoop binnenkort de slaapkamer opnieuw in de kalkverf te zetten...;-))
  groet!

  Dineke

  BeantwoordenVerwijderen