donderdag 30 mei 2013

De badkamer

Om te beginnen: bedankt aan iedereen die op mijn blog komt kijken en bedankt voor alle leuke reacties. Het bloggen werkt wel verslavend zeg.. Ook leuk dat een aantal van jullie mij volgen, hopelijk "volgen" er nog meer!

Toen we het huis hadden gekocht, wisten we nog niet zeker of we de badkamer ook gelijk zouden aanpakken. Je zit toch met een budget hé? Maar toen het toch nog in het financiële plaatje bleek te passen, besloten we het toch maar te doen. Achteraf ben ik daar blij om, want wat een stof kwam er vrij zeg. Alles werd eruit gebroken. Bruine tegels, roze tegels en het schrootjes plafond. Ook het leidingwerk moest eraan geloven, want de indeling werd ook aangepast. In de oude indeling was er plaats voor een wasmachine/droger, maar dat was toch wel proppen. Aangezien er een nieuwe ketel moest komen, besloten wij voor een kleiner exemplaar te gaan en deze paste gelukkig op zolder. Zodoende konden de wasmachine en droger in het voormalig "ketelhok" en hadden wij weer ruimte gewonnen in de badkamer.

Onze wastafel staat nu op de plek waar eerst de wasmachine en droger stondenOnze wastafel hebben we gekregen van goede vrienden. Zij waren ook de badkamer aan het verbouwen en waren op zoek naar een dubbele wastafel. Perfecte timing dus!


Onze inloopdouche. 


Mijn vader heeft alle tegels gelegd en zag enorm tegen deze douchewand op. Het plaatsen was één grote puzzel. Het waren namelijk niet van die standaard vierkante matten die je naast elkaar kan leggen, maar het zijn matten die je echt in elkaar moet puzzelen. Het was een heel karwei, maar we zijn nog steeds blij met het stoere resultaat. Overigens lijken de vloertegels op de foto bruin, maar ze zijn grijs. 

En zo zag de badkamer er eerst uit. 

Zo dat was weer een kijkje in onze woning. Laat gerust een reactie achter, want dat vind ik erg leuk om te lezen! 

Groetjes, Cynthia

12 opmerkingen:

 1. Nou je badkamer is echt opgeknapt.
  Heel mooi geworden zoals het nu is.

  gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een aparte douchewand, kan me voorstellen dat het veel werk is geweest.
  Je badkamer is mooi geworden.

  Fijne Avond,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er weer geweldig uit hoor!
  Ga zo door, enne prettig weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geluk dat jullie de badkamer meteen konden aanpakken. Het lijkt me lastig te doen als je er al woont. Het is nog mooi geworden ook. Fijn dat je zo veel pleziermin het bloggen hebt. Ik wens je alvast een fijn weekend. Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh heerlijk toch, dat jullie de badkamer toch konden aanpakken, het kan maar vast gedaan zijn toch? Een mooie badkamer laat zich ook makkelijker bijhouden, met schoonmaken en zo. Fijn dat je vader handig is!!

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt groot gelijk dat jullie dat meteen hebben mee gepakt, het ziet er mooi uit. Hier verdient de badkamer een grote metamorfose, maar tegen alle stof zie ik wel op hoor!

  Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een positieve verandering, een kunstig muurtje hoor. Fijn dat het gelijk aangepakt kon worden, toch lekker een badkamer naar je eigen smaak!
  Lieve groet, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk hè zo, n mooie badkamer , goed dat jullie die gelijk hebben aangepakt , die muur is een mooi stukje vakwerk echt mooi geworden !
  Liefs ida.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bedankt voor je reactie op onze blog! Jouw blog ziet er ook goed uit. Zie dat je ook nog niet zo lang begonnen bent. Het is echt verslavend he! Ik ga je blog volgen!

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn he?.... een badkamer in je eigen smaak, ik vind reacties ook altijd leuk om te lezen..ben ook nog maar net begonnen.
  Fijn weekend alvast.
  Groetjes, Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een heerlijke ruimte is dit, ik kan me wel voorstellen dat je hier enorm van geniet, hij is echt heel erg mooi.

  Fijn en zonnig weekend en lieve groet,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een prachtige badkamer. Kan mij voorstellen dat je achteraf blij bent het meteen te hebben gedaan, want er komt inderdaad heel wat stof bij vrij...

  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen