zondag 26 mei 2013

Geshopt

Gistermiddag ben ik met een goede vriendin op pad gegaan om te zoeken naar een krans die ik in de keuken zou kunnen plaatsen. Gelukkig hoef ik nooit lang te zoeken, want bij Seizoen en Stijl hebben ze zoveel leuke kransen.De krans is alleen te groot voor de keukenschouw, waardoor ik 'm nu in de woonkamer heb hangen en dat staat ook erg gezellig. Wel twijfel ik nog of de krans voor de woonkamer weer niet te klein is.. Even aankijken nog maar. 

Ook was ik op zoek naar stenen potten voor op de vensterbank in de keuken. Ik had daar rieten mandjes staan, maar d'r staat al redelijk wat riet in huis en ik ben er ook een beetje op uitgekeken. Het enige lastige is dat ons vensterbank ongeveer 12 cm diep is. De potten mochten dus niet te groot zijn. Op naar Het Decoratief. Dit is een kleine tuincentrum in Kesteren waar ze van alles en nog wat hebben voor een leuk prijsje. Soms moet je even zoeken, maar dat maakt het ook wel weer leuk. Tijdens het speuren kwam ik leuke PTMD potten tegen. Even een rolmaat erbij en ja hoor, ze zouden passen. Aangezien ik als "starter" nog niet veel op voorraad heb qua decoratie, wist ik ook niet zo goed wat erin te doen. Ik heb het liefst stukjes waar ik niets aan hoef te doen, want ik heb het zelfs voor elkaar gekregen dat een vetplant het hier niet redde. Aangezien ik mijn andere potten ook bij Seizoen en Stijl heb laten opmaken, heb ik daar nu ook weer voor gekozen.Het was wat lastig fotograferen (helaas nog steeds met een mobieltje) tegen het licht in, maar zo hebben jullie een beetje een idee hoe het staat. Omdat de keuken gewoon beige blijft, willen we hier de muren misschien gaan verven met Sculptura van Carte Colori. Voor de woonkamer neigen we naar Lino. Binnenkort eens staaltjes halen om te zien of dat een mooie combi is. 


Ander hoekje in de keuken


Voor de beeldvorming; zo zag de keuken er eerst uit toen we het huis kochten. Hier hebben we zelfs nog geld voor gekregen op Marktplaats. :-) 

Vandaag heb ik Fabian geholpen met het iets opschuren van de deur, waarna hij weer is gaan gronden en ik heb de binnenzijde van de plinten van de sidetable nog in de beits gezet i.v.m. vocht van buitenaf. Heb vandaag zelfs nog even (al is het met een dekentje) onder de veranda gezeten. Hopelijk hebben we volgend weekend ook weer zulk weer, want dit was al stukken beter dan al die stortbuien van de afgelopen tijd. 

Fijne avond allemaal!

Groetjes, Cynthia

9 opmerkingen:

 1. Je krans is heel mooi, lekker natuurlijk, niet te veel poespas.
  Van liever lee heb ik ook al mijn kamerplanten het huis uitgedaan, ik had er al niet zoveel, een hortensia en een asperage, want potten met takken en mos vind ik mooier, bij jouw staan ze heel leuk in de keuken, ook mooi opgemaakt.
  Want een verschil trouwens met je vorige keuken, het ziet er nu heel gezellig en sfeervol uit.

  Fijne Avond,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Seizoen en Stijl heeft inderdaad hele mooie kransen, je bent er goed geslaagd. Ook de potten zijn mooi.

  Wat een metamorfose heeft de keuken ondergaan. Wij hadden vroeger thuis ook een groene keuken, samen met bruin en oranje was dat toen helemaal in. Daar heb ik voor nu geen beelden meer bij hoor ;-)!

  Fijne avond! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige krans!
  En de potten zijn ook al zo'n plaatje.....ik hou er wel van...
  Wauw je keuken is echt heel mooi.....wat een verschil met die oude keuken en wat super dat je daar nog geld voor hebt gekregen ;-)
  Hier ook in de tuin...alleen ben ik erin bezig geweest....

  Fijne avond! Lieve groet,Hanny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie krans heb je gekocht.
  En wat een verandering je keuken.
  Leuk dat je er ook nog geld voor heb gekregen.
  Toch weer iemand blij gemaakt;-).
  Je potten in de vensterbank vind ik erg leuk staan.
  In ook leuk opgemaakt.

  gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zag je berichtje op mijn..leuk!, en dacht die zoek ik even op.
  Mooie krans, daar is altijd wel een plekje voor te vinden.
  Ik ga je volgen!
  Fijne avond, Groetjes Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo leuk om te zien, hoe het eerst was en hoe een ruimte kan veranderen he. Dat is toch hartstikke leuk om te doen!!
  Mooi hoor die bakken voor het raam en S&S heeft ze mooi opgemaakt.

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk, alweer een nieuwe blog gevonden. Ik ga me gelijk aanmelden hoor, hoef ik niks meer te missen. Ik wens je een fijne week.groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi, leuk dat je mij hebt toegevoegd, ik ga jou ook graag volgen! Het ziet er allemaal erg mooi uit.. en jullie hebben ook erg veel werk gehad !! Ik moet nog steeds een keer naar S&S , helaas is het zo ver weg. Fijne week,
  Groetjes Fleur

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Cynthia, ik kom via, via bij je binnenvallen en heb al lekker rondgeneusd. Je hebt een mooie krans gekocht zeg en ook je aankopen van Het decoratief zijn heel leuk, bij beide winkels kom ik erg graag , ik kan er ook altijd goed slagen.
  Wat een metamorfose heeft jullie huis doorstaan zeg, geweldig hoe jullie het opgeknapt hebben!!
  Ik ga je volgen, je bent welkom bij mij!

  Fijne avond en lieve groet,
  Eefie

  http://whats-inaday.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen