dinsdag 27 augustus 2013

Verjaardagcadeaus

Allereerst bedankt voor alle felicitaties! Leuk om te lezen. Zoals ik in mijn vorige post al had aangegeven, vierde ik afgelopen weekend mijn 25e verjaardag voor familie en vrienden. Het was hartstikke gezellig en wat hebben ze me verwend! Niet normaal.. 

Van mijn werk kreeg ik op de dag zelf dit mooie boeket en een envelopje. 


Van een vriendin kreeg ik ook een envelop en een heerlijke handcrème van Aveda. Ik ben echt verzot op de producten van Aveda. Ik gebruik er de haarverf, dagcrème en make-up van en nu dan ook de handcrème. Ik ben erg trots op haar want sinds februari 2012 heeft zij samen met een collega de kapsalon/schoonheidssalon overgenomen van haar voormalig werkgever in Tiel. Vroeger maakten we altijd grapjes dat ik de carrièrevrouw zou zijn.. nou moet je nu eens kijken! Ze heeft gewoon haar eigen zaak. Grappig hoe dingen lopen. Ikzelf zou er niet aan moeten denken om mijn eigen bedrijf te hebben, ben veel te veel gehecht aan mijn vrije tijd in de avonden en in de weekenden, dus mijn kantoorbaan als juridisch secretaresse bevalt mij prima! Mochten jullie een kijkje willen nemen op haar site, kijk dan op www.bonnadea.nl


Van andere vrienden kreeg ik een mooi boeket en een cadeaubon van Seizoen en Stijl. Nou die weet ik vast wel uit te geven hoor.



Weer van andere vrienden kreeg ik een popcakemaker met toebehoren. Een popcakemaker stond al een tijdje op mijn wishlist dus erg leuk dat ik nu eindelijk aan de slag kan. Nu maar eens kijken of ik er iets van bak haha.


Van de overige mensen heb ik allemaal geld gehad en dat was ook meer dan welkom, want ik wilde alles bij elkaar leggen en er een goede camera van kopen. Fabian vroeg mij ook wat ik wilde hebben, dus hem heb ik gevraagd om het bedrag van het verjaardagsgeld aan te vullen, zodat ik dat bij elkaar kon leggen. 

Hij wilde echter niet met lege handen aankomen, dus toen ik woensdag thuis kwam van het werk heeft hij de tuin voorzien van wat nieuwe planten en stond er een bos rode rozen (25!) op mij te wachten. Erg lief!! Was helemaal verrast. Hij was sowieso op dreef, want 's ochtends had hij (toen ik nog sliep) het hele huis al versiert met ballonnen. 


Vandaag had ik een vrije dag, dus ben ik op pad gegaan voor de camera. Het is een systeemcamera geworden. Een systeemcamera zit tussen een compactcamera en een spiegelreflex in. Ik heb gekozen voor de Samsung NX300. De camera heeft een kantelbare amoled scherm en amoled wil zeggen dat zelfs als de zon op het scherm staat, het scherm gewoon nog goed zichtbaar is. De NX300 heeft net zo'n grote sensor als een spiegelreflex, dus de beeldkwaliteit moet goed zijn. Voor de rest ben ik nog een leek in het fotogebeuren, dus moet alles nog uitgebreid testen en natuurlijk veel oefenen. Maar ik ben er in ieder geval erg blij mee. 




Nu maar eens kijken of het me lukt om mooie foto's te schieten voor een volgende post. 

Ik heb in ieder geval een heerlijk feestweekend gehad maar we hebben nog meer reden tot feest, want afgelopen weekend is een vriend van ons teruggekomen uit Afghanistan. Hij is daar vier maanden geweest, maar ben erg blij dat 'ie weer veilig terug is in Nederland.

Fijne week! 

Groetjes, Cynthia

Ps. Anneke, ik heb vandaag het pakketje op de post gedaan!

13 opmerkingen:

  1. Heerlijk wat een fijne cadeaus heb je gehad , mooie camera zeg ! Veel plezier met het maken van mooie plaatjes die we vast te zien krijgen op je blog natuurlijk !
    Liefs Ida

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie camera Cynthia! Ik hoop dat je er veel mooie foto's mee gaat maken! En die zien we dan hoop ik ook terug op je blog!
    Succes met oefenen en tot morgen!

    Corine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jij bent zeker verwend, wat een mooie cadeau's allemaal.
    Aveda is Zo'n fijn merk, ik gebruik het ook, mijn kapper gebruikt alleen maar producten van Aveda, zit geen rommel in...ik was laatst in Den Haag en daar zag ik een hele winkel alleen maar Aveda producten.
    Wat een mooie camera heb je gekocht...ik ben benieuwd naar je foto's.
    Geniet nog na van je feestje en je cadeautjes, super allemaal.

    Fijne Avond,
    Inge, my choice

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je bent inderdaad goed verwend, maar je bent niet voor niets jarig. Wat gaaf dat je nu een nieuwe camera hebt, ik kende deze tussenvorm niet. Ik heb de spiegelreflex al een paar jaar maar nog steeds heb ik het gevoel dat ik nog maar een topje van de ijsberg weet. Maar het kost ook zoveel tijd om het allemaal zelf uit te vogelen!

    Ik wens je veel plezier met je camera! Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat heb je leuke dingen gekregen zeg, leuk dat mensen je zo goed kennen en weten waar je van houdt.
    Je camera klinkt goed, deze soort kende ik ook nog niet, mijn spiegelreflex doet al wat jaartjes mee en bevalt gelukkig nog goed.
    Veel succes met uitproberen.

    Lieve groetjes,
    Eefie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je bent heerlijk verwend, zeg. Leuke spulletjes allemaal. Ik hoop dat je camera goed bevalt en dat we dat terug gaan zien op je blog!
    Lieve groetjes,
    Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De mensen weten precies waar je van houd, en we hopen natuurlijk op mooie foto`s.

    Groet, Marjonel

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb blijkbaar een post gemist maar ik wil je nog een heel dikke proficiat wensen met je verjaardag !
    En wat een leuke cadeau's heb jij gekregen seg ..

    Liefs Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk dat je zo verwend bent! En een mooie camera! Ik maak zelf foto's met verschillende camera's maar je ziet het verschil wel. Ben benieuwd naar de volgende foto's ;-)

    Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hahaha, wat grappig, ik kreeg ook een camera voor m'n verjaardag. Vroeger nam ik eigelijk nooit foto's, maar sinds ik een blog heb, loop ik vaak door het huis. Je bent lekker verwend hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat fijn dat je zo verwend bent. En wat leuk dat je nu een camera hebt gekocht. Meteen maar je verjaardagsgeld uitgegeven zie ik? Gelijk heb je hoor. Ik ben benieuwd naar de volgende foto's. Ja een camera staat ook op mijn verlanglijstje. En dan gelijk een cursus fotograferen erbij hi hi. Ik zag dat je het pakketje verstuurd had. Ik ben zeer benieuwd hoor. Leuk, je hoort het wel van mij als het aangekomen is.
    Liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Zo te lezen ben je goed verwend met leuke cadeaus. Altijd leuk!
    Ik ben volgende week zondag jarig, maar omdat ik in de laatste weken van mijn zwangerschap zit heb ik alleen wat familie uitgenodigd (dus dat betekent ook minder cadeautjes haha) Maar mijn schoonzusje heeft al een lijstje van mij gekregen (zij vindt wonen/interieur ook heel leuk) en ik ben benieuwd wat ze uit gaat kiezen. Van mijn man mag ik ook zelf wat uitkiezen..maar twijfel of het een tas of iets voor in huis moet worden.
    Een goede camera is echt een aanwinst. Wij hebben er ook een sinds twee jaar. Veel 'schietplezier' ermee!

    Lieve groet en fijn weekend,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen