zondag 15 maart 2015

Een persoonlijk compliment

Sinds het begin van mijn zwangerschap heeft Fabian de zorg voor alles in het huishouden op zich genomen. De boodschappen, de was.. noem het maar op. En dat naast een werkweek van zo’n 40 uur. In het begin was ik nogal beroerd door de zwangerschapsmisselijkheid en nu (25 weken zwanger) ben ik vooral erg moe na een werkdag en gaat alles wat moeizamer met zo’n dikke buik. Niets om over te klagen natuurlijk, maar dan is hulp van manlief toch wel erg welkom!

Zo nu en dan probeer ik hem dan ook te verassen met een leuk cadeautje. Ging ik voorheen nog met plezier de stad in, zoek ik voor nu voornamelijk vanuit mijn "luie stoel". Want winkelen is voor mij nu (al) een beste opgave en gaat gepaard met de nodige pauzemomenten. Niet echt efficiënt dus. Dit keer wilde ik hem verassen met een grote kaart en een toepasselijk cadeau en zo kwam ik bij Kaartwereld.nl terecht.

Bij Kaartwereld.nl kan je naast het bestellen van een kaart ook een leuk cadeautje toevoegen. Dit kan een doosje chocola zijn, een bos bloemen, een leuke ballon, een fles wijn, een knuffel.. en ga zo maar door. Wanneer je vóór 19.00 uur besteld, heb je je pakket morgen in huis. Ideaal dus (en iets wat mij vaak overkomt) als je “nog even snel” een cadeau nodig hebt omdat je bent vergeten een cadeau te halen. Of om iemand gewoon te verassen met een leuk pakketje op de mat!

Voor Fabian heb ik een grote bedankkaart besteld met daarbij “Het grote Jip en Janneke boek”. Een geschikt cadeau dacht ik zo omdat alles nu in het teken staat van ons kleine meisje en wie weet wordt het voorlezen van Jip en Janneke verhalen straks wel een “traditie” tussen vader en dochter..

Fabian had dit natuurlijk helemaal niet zien aankomen en was dan ook aangenaam verrast! Ik kan dus wel zeggen dat het overbrengen van een persoonlijk compliment goed gelukt is!- Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.   

19 opmerkingen:

 1. Wat zal je man blij verrast zijn met zijn mooie kaart .
  Jip en Janneke heb ik vaak voorgelezen aan mijn dochters , de verhalen van annie m.g schmidt zijn dan ook heel populair onder de jongsten ( ook ouderen hoor)
  Ik heb er fijne herinneringen aan .
  Geniet nog van je zwangerschap , het is zo snel voorbij.
  Groetjes
  Christel , Garcyasplace

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Natuurlijk helpt je man je met van alles en nog wat. Maar naast een gewone werkdag en de klussen die moeten gebeuren word het toch heel wat, en dan is een lief bedankje wel zo leuk om te krijgen.
  En Jip en Janneke, wie is er niet groot mee geworden.

  Fijne zondag
  Liefs lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke verrassing heb je voor je man bedacht! Jip en Janneke blijft toch zo leuk. Wij hebben onze dochter er heel veel uit voorgelezen!
  Groetjes van Aleta

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook al is het voor Fabian misschien niet meer dan normaal, toch doet een blijk van waardering goed. Wat een leuk idee om hem zo te verrassen!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook al ben je samen zwanger...de vrouw draagt toch de lichamelijke lasten:) en wel zo lief dat je man dit ziet en voor jou al die klusjes doet.. een compliment waard en dat heb je dan ook heel leuk en lief gedaan.
  Het grote boek zal zeker gebruikt worden...heerlijk om uit voor te lezen.

  Liefs, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk, dat boek ligt hier ook. Helaas zijn mijn kinderen te oud geworden, maar ik heb er heel veel uit voor gelezen!!

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Handig om dit via de site te bestellen en een leuke verrassing voor je man!
  Liefs, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wij hebben dat boek ook. Mijn kinderen zijn er te oud voor, maar nu is hij voor mijn kleinzoon.

  Liefs, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een lief gebaar van je. Daar was hij zeker wel erg blij mee?
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lief hoor van Fabian dat hij je zo gesteund heeft , lief gebaar zo, n cadeau !
  Liefs ida

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lief hoor van Fabian dat hij je zo gesteund heeft , lief gebaar zo, n cadeau !
  Liefs ida

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk! Een bekend boek, daar wordt straks vast vaak uit voor gelezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat si het eerste boek dat je vaak voorleest is mijn ervaring. Ook al is het van jaren terug: een kinderleventje blijft spannend met eenvoudige verhaaltjes: net lang genoeg voor het naar bed gaan!
  En papa.....die zal daar dan heel erg van genieten!
  Lief dat je hem dat hebt gegeven want a.s. papa's hebben af en toe ook een beetje aandacht nodig. Alle aandacht gaat vaak naar de a.s moeder en kind dus.....een goede daad!

  groet Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heerlijk dat hij je zo goed helpt..... en tuurlijk geef je hem daar af en toe een lief kadootje voor. Doe ik nu nog voor mijn man. Ik ben inmiddels al bijna 23 jaar getrouwd maar geef mijn man nog regelmatig een kaartje om hem te laten weten hoeveel ik hem waardeer.
  En wie is er niet groot geworden met Jip en Janneke.

  liefs, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Fijn dat je man je zo inspringt op dit moment. Dat doen heus niet alle mannen, dus is een lief bedankje een goed idee. En Jip en Janneke blijft door de generaties heen leuk!
  Liefs,
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Sterkte met de laatste loodjes of ben je inmiddels al bevallen?? Het is zo stil hier, ik ben eigenlijk wel erg nieuwsgierig!! Lieve groet een stille volgster!

  BeantwoordenVerwijderen