zondag 27 april 2014

Even terug van weggeweest

Het is bijna drie maanden geleden dat ik voor het laatst een berichtje heb geplaatst en die maanden zijn voorbij gevlogen. Het was voor mij een goede zet om even een stapje terug te doen en nog zal ik voorlopig niet volop actief zijn. Als secretaresse ben je de hele dag druk met van alles en nog wat en fungeer je ook als een soort van agenda. Dit onthouden, dat onthouden.. allemaal prima. Als ik thuis kom hebben we onze sociale agenda, het huishouden en dan ook nog de organisatie van de bruiloft. En dat is allemaal heel leuk hoor (behalve het huishouden dan), maar het werd allemaal wel heel onrustig zo, met als resultaat even een stapje terug van het bloggen. Ik wilde al m'n energie benutten voor het organiseren van de bruiloft. Trouwbedankjes inpakken, de uitnodigingen in de enveloppen doen, corsages regelen, confettipotjes maken, aankleding bedenken en ga zo maar door. Het leven van een controlfreak gaat niet altijd over rozen, want ik wilde alles zelf doen. En dat gaat natuurlijk mis. Overdag werk ik nagenoeg fulltime en met al het voorgaande had ik er nog een fulltime baan bij in de avonduren en in de weekenden. Dat hakte er mentaal en fysiek (m'n nek zat helemaal vast) wel flink in.

Nog iets minder dan zes weken te gaan en dan is het zover en ik heb het allemaal losgelaten. Wat een heerlijk gevoel. Wat ik geregeld wil hebben, heb ik geregeld en de rest gaat zoals het gaat. Ik heb toch niet overal de controle over.

Ook heb ik de afgelopen maanden geen last meer gehad van angst- en paniekaanvallen. Hoe het er nu naar uitziet, mag ik eind augustus gaan afbouwen met de medicijnen. Prima maand om af te bouwen, want als het goed is hebben we dan nog mooi weer en dat heeft op mij weer een positieve werking.

Vandaag had ik ineens weer zin om m'n camera erbij te pakken en heb ik wat foto's geschoten.




Dit toefje heb ik nog van de "on route" van Seizoen en Stijl en is dus helemaal gedroogd. Ik ben er nog steeds blij mee.



Natuurlijk ben ik de afgelopen tijd gewoon naar mijn lievelingswinkel geweest. Zo heb ik de potten in de keuken opnieuw laten opmaken. Hier zaten eerst druiventakken in met mos (en dat mos was helemaal geel geworden, staat vol in de zon en ik vergeet zoiets ook gewoon van water te voorzien, oeps) maar daar waren we op uitgekeken en het zag er niet meer uit, dus hup naar Ochten. Nu zitten er mooie takken in met eucalyptus. Ook heb ik gevraagd of ze voor mij het bruidsboeket willen maken. Ik heb hierbij alleen de kleuren doorgeven en het model boeket wat ik mooi vind, maar verder niets. Maar hier hoef ik me natuurlijk niet druk om te maken, want het is niet voor niets mijn lievelingswinkel. 

Zoals in mijn post van 15 december 2013 aangegeven (zie hier) had ik weer wat geks bedacht met onze servieskast. Glas eruit, deurtjes dichtmaken en de kast voorzien van een mooie donkere kleur. Eergisteren kreeg Fabian de deurtjes mooi dicht terug dus hij moest en zou vandaag de kast voorzien van een eerste laag verf. Hier alvast een sneak preview:


Hoewel er nog een laag verf op moet, ben ik nu al enorm blij met het resultaat. Het oogt nu veel rustiger.

Zo dit waren mijn bezigheden van de afgelopen tijd. Er waren wat mensen die mij een mailtje hadden gestuurd hoe het met mij ging (waarop ik laat reageerde, sorry!). Dit was zo leuk om te lezen, nogmaals dank! Dat vind ik toch wel het leuke van bloggen. Je kent elkaar niet "echt", maar toch leef je mee. Ook zie ik dat er weer wat volgers bij zijn gekomen, leuk en welkom!

Liefs, Cynthia

30 opmerkingen:

  1. Geen wonder dat je met al die drukte even minder op je blog te vinden was. Je hebt tenslotte 24 uur in een dag en daar kun je er geen 36 in stoppen, hoe graag we dat soms ook willen. Fijn dat alles voor de bruiloft nu geregeld is en heel knap dat je het nu los hebt kunnen laten. Heel goed ook, want dat scheelt je zoveel stress. Nog zes weken voor de grote dag...gaaf hoor. Het is voor ons ruim 20 jaar geleden, maar wat hebben wij van die dag genoten!!

    Liefs, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Cynthia,
    Fijn dat je weer terug bent.
    Ik begrijp het volkomen dat je even een stapje terug hebt gedaan.
    Je kunt uiteindelijk toch niet alles.
    Nu je het even iets rustiger hebt is het misschien weer tijd om je met het bloggen bezig te houden.
    Ik hoop dat je je in alle rust nu (ook geestelijk) kunt voorbereiden op jullie huwelijk.
    Nogmaals, fijn dat je weer terug bent.

    Lieve groetjes en nog een fijne avond!
    Sanny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou, dat snap ik hoor, dat het bloggen op een laag pitje staat! fijn dat jezelf veel hebt kunnen regelen voor de grote dag, spannend hoor!
    Fijn dat je weer even terug bent:-) ben ook wel benieuwd naar de kast:-)
    Fijne week.

    Liefs, Dorine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn dat het weer wat beter met je gaat, en nu is het tijd om los te laten.... Want je kunt inderdaad niet alles regelen.
    En nu gaat het spannend worden, maar het gaat vast helemaal goed komen.
    Bedankt voor je lieve reactie.

    Liefs Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Welkom terug! Ik hoop je weer iets vaker te zien in blogland!
    Ik ben ook wel heel benieuwd naar de kast, hoe die gaat worden! Ziet er nu al veelbelovend uit.
    Fijne avond nog en tot morgen.

    Groet, Corine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat fijn om weer bij je te kunnen lezen en vooral positieve berichten...fijn dat je kunt gaan afbouwen over een tijdje.
    Heerlijk om zo bezig te zijn met je bruiloft, dat komt helemaal goed bij jou.
    Mooie sfeerplaatjes bij je.


    Lieve groetjes, Eefie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Fijn dat je er weer bent. Goed dat je het even rustig aan hebt gedaan. Het moet allemaal wel leuk blijven. En vooral van de voorbereidingen van je bruiloft moet je toch volop kunnen genieten. Zo te horen heb je alles al goed geregeld en kun je nu lekker gaan genieten van de voorpret (want de voorpret voor de bruiloft is minstens zo belangrijk! Ennuh het duurt ook langer dan de dag zelf hi hi).
    Je hebt me ook heel nieuwsgierig gemaakt naar je kast!
    Fijne week. Groetjes van Aleta

    BeantwoordenVerwijderen
  8. He...daar ben je weer...leuk...ik heb dikwijls aan je gedacht, leuk om te horen dat het weer goed met je gaat.
    Het komt nu wel heel dichtbij...jullie grote dag....fijn dat je ook het een en ander los kunt laten, zoals je zegt...het gaat zoals het gaat....het komt allemaal goed.

    Volgens mij is je kast heel mooi geworden, maar dat zien we nog wel een keer, alles op z'n tijd hoor Chynthia.

    Ik ben blij dat je weer een beetje gaat bloggen meid...ik genoot van je posten, maar rustig aan hoor, het begin is in ieder geval weer gemaakt.

    Fijne Week,
    Inge, my choice

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Cynthia wat fijn om weer een blog je van je te lezen ....en goed om te lezen dat het goed met je gaat na al die drukte is goed om even een rust moment in te lassen en weer nieuwe energie te krijgen .De voorbereiding voor je huwelijk is niet niks maar fijn dat je het nu los kan laten en met de instelling van het komt zoals het komt kun je er ook alleen maar van gaan genieten straks als de dag daar is !
    Liefs dat een reactie gaf op mijn blog ,het gaat gelukkig is te beter !
    Liefs ida

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel begrijpelijk dat je even pas op de plaats hebt gemaakt. Ik ben zelf directiesecretaresse en ondanks dat we veel op onze bips zitten, draaien onze hersenen de hele dag op volle toeren om alles op het werk vlekkeloos te laten verlopen. Dus heel goed dat je aan de bel hebt getrokken en je het even wat kalmer aan bent gaan doen. Het zal vast een prachtige dag worden! Fijn om te lezen dat de klachten minder zijn geworden en hopelijk mag je de medicijnen gaan afbouwen. Mochten we je niet meer 'spreken' voor je trouwdag, dan alvast een heel fijne en zonnige dag toegewenst.

    Liefs,
    Reineke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk dat je terug bent, doe maar alles rustig aan, want zoals je zelf zegt, alles onder
    controle houden....misschien niet een niet te slagen missie...maar zo zijn we nu éénmaal ! Straks is het jouw grote dag en moet je toch volop kunnen van genieten !
    Jouw kast ziet er héél mooi uit.... en gezellige plaatjes laat je ons zien !
    Fijne week
    Liefs Kathy

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat fijn om weer een blog van je te lezen. Heel begrijpelijk dat je het even rustig aan doet. Fijn dat het wat beter met je gaat. En je nu gaan concentreren op de mooie dingen die er aan komen. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat van je kast.
    Liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Fijn dat het beter met je gaat .... de kast ziet er héél mooi uit ik ben dan ook héél benieuwd om ze helemaal te zien ...

    Liefs Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Fijn om je weer te lezen Cynthia.....
    Je bruiloft gaat nu echt opschieten...leuk!
    Mooie foto's......en ik ben benieuwd naar je kast ;-)
    Fijne week en liefs, Hanny

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat fijn dat het weer wat beter met je gaat. Je kast gaat vast mooi worden. Hier heeft mijn man hem ook dicht gemaakt, het is veel rustiger nu.
    Liefs Patricia.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Zo af en toe ben je ineens even klaar met het bloggen en dat moet gewoon kunnen hoor...lekker even alleen tijd voor wat je dan leuk vind hé
    Zo te lezen komt er een leuke tijd voor je aan !!!
    Geniet ervan.

    Groetjes
    Dicky Marie

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat fijn dat het wat beter met je gaat...en hopelijk kun je de medicijnen afbouwen.
    Heel veel plezier en succes met het regelen van de grote dag.

    Liefs, Marjonel

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Fijn dat je er weer bent en dat het weer beter gaat met je.
    Mooie foto's, ben beneieuwd naar je kast!
    Veel succes nog met je laatste voorbereidingen, het schiet al op......

    Groetjes, Diane

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Gelijk heb je, gewoon rustig aan doen. Het bloggen is maar een hobby hoor :)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Je bent lekker bezig zo......heerlijk geniet maar lekker...wat leuk dat je gaat trouwen !!..en ja het is een hele leuke winkel,,,,kom er ook graag hoor !!..liefs Ria....x !

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Leuk blog heb je, ik ga je volgen hoor!

    Liefs Marieke
    What I love most

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Fijn dat het weer wat beter met je gaat! En geniet van de dingen rondom je trouwen: dat is tenslotte belangrijker dan bloggen , net zoals Alie zegt: het is een hobby hoor! (hoewel het wel leuk is dat je er weer bent!)

    Groet Trijnie

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Leuk dat je er weer bent en te horen dat het beter met je gaat.
    Gewoon lekker rustig aan doen zodat je straks heerlijk kunt genieten van je bruiloft.
    De kast ziet er al heel goed uit...ben benieuwd naar de volgende foto's.

    Fijne avond,
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat goed om te horen dat het wat beter gaat!! Je hebt het vast heel druk met van alles en nog wat voor de bruiloft....hopelijk zijn de laatste loodjes wat minder hectisch!
    Mooi zijn je potten weer geworden!!

    Liefs Dineke

    BeantwoordenVerwijderen
  25. wat fijn dat het beter met je gaat!
    leuk plaatjes, en veel plezier de laatste weken met voorbereiden op de grote dag:)
    groetjes, Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Soms kom je er gewoon niet aan toe of is het allemaal teveel, geeft niks toch? Je hebt ook erg veel aan je hoofd natuurlijk, nu helemaal. Fijne week, liefs Nathalie ( thuis bij Huis & Haard)

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Ik had je post even gemist maar wat fijn dat het weer beter met je gaat en leuk dat je er weer bent! Het is inderdaad soms weleens allemaal heel veel en dan is een stapje teug helemaal niet verkeerd. Wat komt de grote dag dichtbij... geniet ervan en veel succes met de laatste voorbereidingen.

    Liefs Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hoi, ik ben je nieuwe volger. Ik begrijp dat het beter met je gaat, gelukkig!! Je hebt een leuke blog, als je zin hebt kun je bij mij ook een kijkje nemen.Geniet van alles!! Gr Jac....

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hey Cynthia, viavia kwam ik op je blog en ben je gaan volgen. Gezellig heb je het en druk met de voorbereidingen van jullie huwelijk. Fijn dat t beter gaat met je. Heb dezelfde problemen gehad als jij en ook ad geslikt en ze hebben goed geholpen en heb er gelukkig nooit meer last van gehad !
    Ik wens je een fijne week
    grtzz Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hoi Cynthia,

    Ik las je post even terug, volgens mij komt je trouwdag steeds dichter bij, of het is al voorbij...in ieder geval een hele fijne gezellige dag gewenst...geniet ervan...en is het al voorbij...dan van Harte Gefeliciteerd...en de beste wensen voor de toekomst.

    Groetjes,
    Inge, my choice

    BeantwoordenVerwijderen